top of page

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid is het van belang ons te informeren omtrent medische bijzonderheden zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc. Wijzigt er iets in uw gezondheid? Geef dit dan aan ons door.

Privacy

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Tandartsenpraktijk Kerkstraat streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal verantwoordelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht.

Klik hier voor ons privacy statement

Klanttevredenheid

Wij meten regelmatig de klanttevredenheid. Zo blijven wij op de hoogte van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u uw ervaringen en tips ook melden bij de balieassistente en/of uw tandarts.

 

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.

knmt_logo_rgb_digitaal.png
bottom of page