top of page

Werkwijze

Wij werken volgens een zorgvuldig opgesteld behandelplan en met de meest moderne apparatuur, materialen en technieken. Hierdoor is het mogelijk uw tanden en kiezen duurzaam en op esthetische wijze te herstellen. Zo kunnen we uw mondgezondheid optimaliseren.

 

Mondhygiëne

Voorkomen is beter dan genezen. Iedereen heeft baat bij een grondige gebitsreiniging en goede voorlichting door een professional. Hoe vaak een gebitsreiniging moet plaatsvinden varieert per persoon en zal in overleg met u worden bepaald. In onze praktijk houden de mondhygiëniste en de preventiemedewerksters zich bezig met de conditie van het tandvlees en het kaakbot. Deze vormen het fundament van uw gebit. De periodieke controles door de tandarts combineren we bij voorkeur met uw bezoek aan de mondhygiëniste.

 

Na- en bijscholing

Wij houden onze medewerkers op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen door intensieve na- en bijscholing. Ook houden we ons ten alle tijden aan de door de overheid opgestelde richtlijnen op het gebied van hygiëne. Op deze manier kunnen we de allerbeste zorg voor uw gebit waarborgen.

Samenwerking

Om optimale kwaliteit te garanderen werken wij samen met een aantal sterke partners, zoals de afdeling Kaakchirurgie van het Deventer Ziekenhuis, orthodontiepraktijken in Deventer en Zutphen en diverse fysiotherapeuten in Deventer.

 

Maar ook met parodontologiepraktijken in Zwolle en Laren, endodontologiepraktijken in Apeldoorn, Zwolle en Zeist en met wereldwijd vooraanstaande specialisten op het gebied van esthetische implantologie in Amsterdam.

Implantologie

Bij Tandartsenpraktijk Kerkstraat kunt u ook terecht voor implantaten. Het implanteren wordt verzorgd door Gerben Theunissen.

 

Hij heeft zich gespecialiseerd in implantologie en is door de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie) geregistreerd als Tandarts met Specifieke Vaardigheden op het gebied van orale Implantologie (TSVI-p).

 

Wij verzorgen tevens voor u de kronen en het prothesewerk op de implantaten. 

KRT zonder pay off.jpg
ISO_zwart.jpg
knmt_logo_rgb_digitaal.png

Medewerkers

Medewerkers
GT.jpg

Gerben Theunissen

Tandarts

Gerben is in 1999 in Amsterdam afgestudeerd als tandarts. Nadat hij enkele jaren elders in een praktijk heeft gewerkt is hij in 2004 in Deventer Tandartsenpraktijk Kerkstraat gestart.

 

Gerben heeft zich gespecialiseerd in implantologie. Hij is door de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie) geregistreerd als Tandarts met Specifieke Vaardigheden op het gebied van orale Implantologie (TSVI-p). Om de kennis van onder andere zijn specialisatie up to date te houden gaat hij regelmatig naar cursussen en congressen.

WS.jpg

Walda Sikkens

Preventie Assistente

Walda werkt sinds de start van de praktijk bij ons. Als preventie assistente verzorgt zij behandelingen voor een optimale mondhygiëne en ondersteunt u zo bij het verkrijgen van gezond tandvlees. Maar ook voor bijvoorbeeld poetsinstructies of het sealen van tanden en kiezen kunt u bij haar terecht.

 

Walda assisteert ook de tandarts aan de stoel, u kunt haar dus in meerdere functies tegenkomen.

LM.jpg

Lesley Muller

Preventie Assistente

Lesley werkt sinds december 2018 bij ons in de praktijk. Lesley assisteert de tandarts aan de stoel en werkt als preventieassistente. 

 

Als ervaren preventieassistente verzorgt zij preventieve behandelingen voor een optimale mondhygiëne.

 

Maar ook voor bijvoorbeeld poetsinstructies of het sealen van tanden en kiezen kunt u bij haar terecht.

NW.jpg

Natasja Woertman

Praktijkmanager & Preventie Assistente

Natasja werkt vanaf het begin in de praktijk. Naast haar taak als praktijkmanager assisteert Natasja de tandarts aan de stoel en werkt ze als preventie assistente. 

 

Als preventie assistente verzorgt zij behandelingen voor een optimale mondhygiëne en ondersteunt u zo bij het verkrijgen van gezond tandvlees. Maar ook voor bijvoorbeeld poetsinstructies of het sealen van tanden en kiezen kunt u bij haar terecht. 

Als praktijkmanager is Natasja verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve, diverse organisatorische taken en personeelszaken binnen de praktijk.

HO.jpg

Havva Öncul

Mondhygiëniste

Havva is in 2007 afgestudeerd in Groningen. Sindsdien is Havva gediplomeerd mondhygiëniste en mondzorgkundige.

 

Als mondhygiëniste richt Havva zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvlees- aandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Ook voor uitgebreide parodontale behandelingen en sealen kunt u bij Havva terecht.

bottom of page